Družabna igra s kartami Saboter eigrače
Družabna igra s kartami Saboter 1
Družabna igra s kartami Saboter karte
Družabna igra s kartami Saboter igra

Družabna igra s kartami Saboter

10,49  z vključenim DDV

Število igralcev: 3-10
Čas igranja: 30 min
Starost: 8+ let

Saboter je vznemirljiva in strateška igra, ki preizkuša vašo sposobnost sodelovanja, zavajanja in sklepov. Pripravite se na nepredvidljive preobrate in napeto iskanje zlata!

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 3830049970463 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Družabna igra s kartami Saboter

Družabna igra s kartami Saboter – Ljudstvo škratov slovi po svojih rudarskih podvigih. In nič ne pospeši škratovega srčnega utripa bolj kot bleščeča kepa zlata, ki jo izkoplje. Kot član neustrašnega ljudstva si seveda želiš, da bi našel čimveč tega rumenega materiala. Toda – si zlatokop ali……saboter?

Opis igre

Ljudstvo škratov slovi po svojih rudarskih podvigih. Nič ne pospeši škratovega srčnega utripa bolj kot bleščeča kepa zlata, ki jo izkoplje. Kot član neustrašnega ljudstva si seveda želiš, da bi našel čim več tega dragocenega materiala. Toda – si zlatokop ali saboter?

Ideja igre

Igralci so škratje – bodisi zlatokopi, ki vrtajo svoje rove globlje in globlje v gore v iskanju zakladov, ali saboterji, ki postavljajo ovire na pot rudarjem. Člani vsake skupine morajo sodelovati, a pogosto lahko le slutijo, kdo so njihovi zavezniki. Če zlatokopi uspejo najti pot do zakladov, so nagrajeni s kepami zlata, medtem ko saboterji ostanejo praznih rok. Če pa rudarjem ne uspe, potem saboterji poberejo nagrado. Identiteta posameznih škratov se razkrije šele, ko je zlato razdeljeno. Po treh krogih igre zmaga škrat z največ kepami zlata!

Potek igre

Število zlatokopov in saboterjev v igri je odvisno od števila igralcev. Karte s škrati, rudarji in saboterji se premešajo. Vsak igralec prejme eno karto, ki si jo ogleda, nato pa jo zakrito položi predse, ne da bi razkril svojo vlogo soigralcem. Naloga rudarjev je izkopati rov od začetne do prave ciljne karte z zakladom. Poleg prave obstajata še dve lažni ciljni karti. Med igro se ustvari cel labirint rovov med začetno in ciljnimi kartami. Da bi bilo iskanje zaklada še bolj zapleteno, obstajajo različne akcijske karte.

Strategija

Zlatokopi si prizadevajo izkopati neprekinjen rov od začetne do ciljne karte, medtem ko saboterji poskušajo preprečiti ravno to. Ne bodite preveč očitni, saj bodo soigralci zlahka razkrinkali vašo identiteto!

Podrobnosti igre:

  • Za 3 do 10 igralcev
  • Primerno za igralce, stare 8 let ali več
  • Čas igranja: približno 30 minut
  • Trojezična navodila: slovenska, hrvaška in srbska

Saboter je vznemirljiva in strateška igra, ki preizkuša vašo sposobnost sodelovanja, zavajanja in sklepov. Pripravite se na nepredvidljive preobrate in napeto iskanje zlata!

Proizvajalec: Amigo Spiele
Država porekla: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.