Hot Wheels Steza City T-Rex Chomp Down eigrace

Hot Wheels Steza City T-Rex Chomp Down

44,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 194735109678 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Hot Wheels Steza City T-Rex Chomp Down

Hot Wheels Steza City T-Rex Chomp Down – rešite dan tako, da premagate dinozavra v igralnem setu Hot Wheels City T-Rex Chomp-Down. Set vključuje možnost silovitega zagona in zanko, kjer otroci svoje Hot Wheels avtomobile izstreljujejo tako, da premagajo zver. Ko dinozaver dobi udarec, se njegove oči spremenijo iz jeznega rumenega v znake X. Vključuje en Hot Wheels avtomobil in se poveže z drugimi seti. Priporočeno za otroke, stare 4 leta in več. Barve in dekoracija se lahko razlikujejo.

Lastnosti izdelka:

  • Dirka skozi usta mogočnega T-Rexa, ki poskuša pojesti Hot Wheels City. Čas je pravilno nastaviti, da premagate dinozavra in rešite dan!
  • Otroci postavijo priloženi Hot Wheels avtomobil v policijsko postajo, nato pa pritisnejo na možnost silovitega zagona, da ga pošljejo skozi veliko zanko do cone poraza.
  • Ko dinozaver pade v poraz, se njegove oči spremenijo iz jeznih v znake X.
  • Osnova proge vključuje podrobnosti, ki spominjajo na policijsko postajo, in navdihujejo ustvarjalne pripovedovalne dogodivščine ter se povezujejo z drugimi seti, tako da lahko otroci razširijo svoje Hot Wheels City. (Dodatni seti se prodajajo ločeno.)
  • Vključuje 1 Hot Wheels igračo avtomobila v merilu 1:64, kar ga naredi za odlično darilo za otroke, stare 4 leta in več.

Priporočena starost: primerno za otroke od 3. leta naprej.

Proizvajalec: Mattel


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.