Hot Wheels Steza Super Loop Fire Station eigrace

Hot Wheels Steza Super Loop Fire Station

42,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 194735109661 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Hot Wheels Steza Super Loop Fire Station

Hot Wheels Steza Super Loop Fire Station – v gasilski postaji Hot Wheels se vedno dogaja veliko! Ta izjemni komplet omogoča, da vaša otroška soba postane osupljiva dirkalna steza, kjer se odvijajo vznemirljive misije reševanja. Z vgrajenim dvigalom lahko vaš gasilski tovornjak Hot Wheels enostavno premikate na eno od 3 nivojev postaje, kar omogoča raznolike in dinamične igralne možnosti. Na vrhu postaje vas čaka hitra in adrenalinska vožnja skozi veliko zanko, nato pa navzdol po vodnem drsniku, ki zagotavlja nepozabno izkušnjo.

Komplet vključuje številne zanimive funkcije, ki dodajo globino in raznolikost igri:

  • Za še večji pospešek pri lansiranju poskrbi dodatek za turbo zagon, ki omogoča še bolj dinamično in razburljivo vožnjo.
  • Prilagodljiv krog zanke omogoča različne možnosti dirkanja in ustvarja razburljive preobrate med vožnjo po stezi.
  • Vgrajeno dvigalo poskrbi za enostaven prevoz gasilskega tovornjaka na različne nivoje postaje, kar omogoča interaktivno in prilagodljivo igro.
  • Poleg tega komplet vključuje številne detajle, kot so gasilna cev, vrteča se vrata in garažna vrata, ki oživijo igro ter spodbujajo domišljijo in kreativno igro.
  • V paketu je vključen tudi gasilni tovornjak, ki dodatno popestri igralno izkušnjo in omogoča takojšnje začetek dirkanja in reševanja.

Gasilsko postajo Hot Wheels lahko povežete po želji z drugimi seti Hot Wheels, kar omogoča ustvarjanje raznolikih in razširjenih dirkalnih stez ter še večjo zabavo in razburljive dirke. Ta komplet je odlično darilo za otroke, ki obožujejo akcijsko igro, dirkanje in reševanje, ter spodbuja kreativnost, domišljijo in sodelovalno igro.

Proizvajalec: Mattel


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.