Hot Wheels Steza City Attacking Shark Escape eigrace

Hot Wheels Steza City Attacking Shark Escape

74,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 194735028979 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Hot Wheels Steza City Attacking Shark Escape

Hot Wheels Steza City Attacking Shark Escape – odpeljite se skozi parkirno hišo Hot Wheels City, vendar bodite pozorni na nevarnega morskega psa, ki napada in požira nepričakovane avtomobile! Igralni set vključuje tri aktivatorje, ki naključno sprožijo morskega psa, da prebije stezo in poje avto. Če uspete ubežati do konca, se morski pes zaklene v kletko, ujeti avtomobili pa se osvobodijo. V kompletu je vključen en Hot Wheels avtomobil, vendar je prostor za več (dodatni avtomobili se prodajajo ločeno). Povežite ga z drugimi Hot Wheels seti in deli steze, da zgradite edinstveno mestno pokrajino. Barve in dekoracija se lahko razlikujejo.

S to opremo Hot Wheels City se podate na pravo avanturo v parkirni hiši, kjer preži nevarni morski pes! Igralni set je poln napetih trenutkov, saj ima tri aktivatorje, ki naključno sprožijo pojav morskega psa. Ko se avtomobili vozijo po stezi, morajo biti vedno na preži, saj jih lahko nenadoma napade morski pes in jih poje!

Ko uspete pobegniti do konca steze, se morski pes ujame v kletko, sproščeni avtomobili pa so rešeni. V kompletu je že vključen en Hot Wheels avtomobil, vendar je v parkirni hiši prostor za več vozil (dodatni avtomobili se prodajajo ločeno), kar omogoča še večjo zabavo in razburljive dirke.

Poleg tega lahko ta igralni set povežete z drugimi Hot Wheels seti in deli steze, da ustvarite edinstveno mestno pokrajino, ki bo navdušila vse ljubitelje Hot Wheels dirkalnih avantur. Bodite pripravljeni na vznemirljive dogodivščine in nepredvidljive obračune s tem izjemnim igralnim setom Hot Wheels City!

Primerno za starost: 5+

Proizvajalec: Mattel


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.