Igrača komunalno vozilo zvok in luči eigrace

Igrača komunalno vozilo zvok in luči

12,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5903802458305 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Igrača komunalno vozilo zvok in luči

Igrača komunalno vozilo zvok in luči – cestna ali gradbena vozila pri otrocih vedno vzbujajo radovednost in so vedno zanimiva za male dečke. Omogočajo številne zanimive in predvsem razvijajoče igre, ki pozitivno vplivajo na domišljijo, ustvarjalnost in ročne spretnosti malih dečkov. Gradbeno vozilo je izdelano v merilu 1:16, ki je podobno svojemu resničnemu primerku.

Vozilo je ohranjeno v rumeni in sivi barvi, ta barvna shema je povezana z gradbenimi vozili. Kljub majhnosti ima igrača veliko podrobnosti, kar še dodatno izboljša igralno izkušnjo. Na prikolici najdete pripomočke, ki so potrebni na gradbišču: samokolnico, odsevne stožce in prometne znake. Ob pogledu na tovornjak je vsekakor opazna odprta kabina za upravljavca. Avto se premika s pomočjo pogona na trenje – preprosto ga potegnite nazaj in uživajte v hitrosti. Na strehi sta nameščena dva gumba. Z njima se aktivirajo opozorilni zvoki in luči na strehi.

Dimenzije avtomobila:26 cm x 10 cm x 11 cm
Dimenzije paketa: 33 cm x 12 cm x 19 cm

Igrača cestno vozilo je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Ima 3 baterije AG13. Konstrukcija igrače je izdelana iz certificirane plastike. Komplet ima oznako CE in je skladen s standardom EN 71, ki zagotavlja varnost igrače. Avtomobil je pakiran v pisani škatli z odprtim zaslonom.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.