Igrača DIY bager 28cm eigrace
Igrača DIY bager 28cm bager
Igrača DIY bager 28cm orodje
Igrača DIY bager 28cm škatla

Igrača DIY bager 28cm

29,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5905991018797 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

Igrača DIY bager 28cm

Igrača DIY bager 28cm s široko demontažno nakladalko je izjemna igrača, ki otroke popelje v fascinanten svet mehanike. V beli in rdeči barvi spodbuja male konstruktorje, da spoznajo skrivnosti tega impresivnega vozila. Premična in nastavljiva nakladalka dodaja interaktivnost in avtentičnost, kar otrokom nudi realističen občutek dela z bagrom.

Lastnosti:

  • Izobraževalna vrednost: Igrača omogoča otrokom, da se ne le zabavajo, ampak tudi učijo o delovanju bagra. S tem razvijajo svoje ročne spretnosti, koncentracijo in ustvarjalnost.
  • Komplet orodij: V kompletu so priloženi vrtalnik, izvijač, ključ in trije zamenljivi nastavki, ki otrokom omogočajo, da sami razstavijo in sestavijo vozilo.
  • Interaktivna aktivnost: Ta interaktivna dejavnost ne zagotavlja le ur zabave, ampak tudi spodbuja otroke k eksperimentiranju in samostojnemu odkrivanju. S raziskovanjem notranjosti bagra in razumevanjem kompleksne strukture vozila otroci razvijajo svojo radovednost in kognitivne sposobnosti.
  • Realistična izkušnja: Premična in nastavljiva nakladalka daje otrokom avtentičen občutek dela z bagrom, kar pripomore k večji interaktivnosti in zanimivosti igre.
  • Napajanje: Vrtalnik deluje na 2x 1.5V AA baterije, ki niso priložene.

Dimenzije bagra: 28 cm x 19.5 cm x 13.5 cm

Velikost paketa: 46.5 cm x 23.5 cm x 15 cm

Igrača je certificirana s CE in ustreza standardu EN71. Namenjena je otrokom, starejšim od 3 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.