Igrača letalo Air Queen luči in zvok

Igrača letalo Air Queen luči in zvok

7,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5902808156437 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Igrača letalo Air Queen luči in zvok

Igrača letalo Air Queen luči in zvok – Neverjetna igrača za mlade ljubitelje letalstva. Predstavljamo belo letalo, ki se odlikuje s posebnimi učinki. Predstavljeni model se lahko uporablja ne le med igro, ampak bo tudi čudovit okras otroške sobe. Letalo bo ponosno stalo na pohištvu ali pa bo pod stropom.

Za to letalo ni značilna le njegova velikost, temveč tudi neverjeten dizajn. Ta letalski stroj, projiciran v merilu 1:200, ima na glavnem trupu in repu nalepke – te posnemajo potniško okno in tudi pilotsko kabino. Ti elementi v povezavi z rdečimi napisi bodo poskrbeli, da bo igrača videti bolj realistična, kar bo spodbudilo k ustvarjanju izvirnih scenarijev za igro. Letalo ima pogon na zadnji kolesi in je opremljen z motorjem. Omogoča nepozabno zabavo na tleh, preprogi ali celo na dvorišču! Na sredini tega stroja so barvne diode, ki po pritisku na gumb v spodnjem delu igrače utripajo, kar spremlja zvok motorjev, ki spominja na zagon letala. Svetlobni šov bo neverjetna zabava v temni sobi, ki bo zagotovo prinesla veliko sreče vsakemu otroku!

Igrača je izdelana iz trpežnega materiala, kar v povezavi s pozornostjo do vsake podrobnosti zagotavlja varnost igranja in dolgo obstojnost igrače. To letalo ima certifikat CE, ki zagotavlja, da igrača izpolnjuje zahteve Evropske unije. Dimenzije igrače so prilagojene otroški roki, kar jim bo olajšalo prijemanje elementov in igranje z njimi. Prilagojen je za vse otroke, starejše od 3 let.

Dimenzije letala: 25 cm x 23 cm.

Dimenzije embalaže: 20 cm x 26,5 cm x 6 cm.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.