Igrača letalo z zvokom - zelen eigrace

Igrača letalo z zvokom – zelen

7,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5904665992418 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Igrača letalo z zvokom – zelen

Igrača letalo z zvokom – zelen

Poslastica za mlade ljubitelje letalstva. Vsak malček sanja o tem, da bi postal pilot letala, ti stroji, ki se dvigajo v nebo, pa vzbujajo občudovanje in navdušujejo vsakega malega raziskovalca sveta. Predstavljamo zeleno potniško letalo. Zaradi dovršenega videza igrače, ki spominja na njen pravi primerek, se bodo zabavi zagotovo pridružili tudi sorojenci in starši. Ta model ne bo uporaben le za igranje, temveč tudi za okrasitev sobe.

Letalo ima pogon na zadnjo os s potiskanjem in vlečenjem. Dve kolesi na podlagi omogočata izvirno igro na tleh, preprogi ali na dvorišču. Svetleče diode na straneh kril in v pilotski kabini svetijo v eni barvi, spremljajo pa jih zvoki vzleta in letalskih motorjev. Ko je luč ugasnjena, je zabava veliko bolj učinkovita.

Igrača je izdelana iz certificiranega, trpežnega materiala, tj. plastike, ki skupaj z izdelavo s pozornostjo do podrobnosti zagotavlja varno igro in udobje pri uporabi.

Dimenzije letala: 17 cm x 17 cm x 6 cm.
Dimenzije embalaže:25 cm x 18 cm x 7 cm.

Letalo ima certifikat CE, ki zagotavlja skladnost z zahtevami Evropske unije. Dimenzije igrače so prilagojene rokam majhnih otrok, kar olajša prijemanje in igranje. Letalo je pakirano v estetski škatli z vitrino, ki je namenjena vsem otrokom, starejšim od 3 let. Napaja se s tremi baterijami AG13, ki so priložene.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače