Igrača letalo z zvokom - rumen eigrace

Igrača letalo z zvokom – rumen

7,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5904665992432 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Igrača letalo z zvokom – rumen

Igrača letalo z zvokom – rumen

Poslastica za mlade ljubitelje letalstva. Vsak malček sanja o tem, da bi postal pilot letala, ti stroji, ki se dvigajo v nebo, pa vzbujajo občudovanje in navdušujejo vsakega malega raziskovalca sveta. Predstavljamo rumeno potniško letalo. Zaradi popolnega videza igrače, ki spominja na svojega pravega kolega, se bodo zabavi zagotovo pridružili tudi sorojenci in starši. Ta model ne bo uporaben le za igro, temveč tudi za okrasitev sobe.

Letalo ima pogon na zadnjo os s potiskanjem in vlečenjem. Dve kolesi na podlagi omogočata izvirno igro na tleh, preprogi ali na dvorišču. Svetlobne diode na straneh kril in v pilotski kabini svetijo v eni barvi, spremljajo pa jih zvoki vzleta in letalskih motorjev. Ko je luč ugasnjena, je zabava veliko učinkovitejša.

Igrača je izdelana iz certificiranega, trpežnega materiala, tj. plastike, ki skupaj z izdelavo s pozornostjo do podrobnosti zagotavlja varno igro in udobje pri uporabi.

Dimenzije letala: 17 cm x 17 cm x 6 cm.
Dimenzije embalaže: 25 cm x 18 cm x 7 cm.

Letalo ima certifikat CE, ki zagotavlja skladnost z zahtevami Evropske unije. Dimenzije igrače so prilagojene rokam majhnih otrok, kar olajša prijemanje in igranje. Letalo je pakirano v estetski škatli z vitrino, ki je namenjena vsem otrokom, starejšim od 3 let. Napaja se s tremi baterijami AG13, ki so priložene.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače