Igrača punčka Emily s kužkom 13901

Igrača punčka Emily s kužkom 13901

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5905515359900 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Igrača punčka Emily s kužkom 13901

Igrača punčka Emily s kužkom 13901 – Predstavljamo čudovito lutko Emily z dolgimi temnimi lasmi, oblečeno v elegantno rjavo obleko, okrašeno z zlatimi bleščicami in pentljo z biserom. Njeni lasje so speti v čop in okrašeni s tiaro, njene modre oči pa ji dodajajo čar. Emily nosi čudovite črne visoke pete, okrašene z vrtnico.

V kompletu je tudi pes bež barve. Poleg tega je v kompletu tudi čudovito okrašen trak za lase, ki se ujema z Emilyjino obleko.

Lutka meri 30 cm x 8 cm x 4 cm, kužek pa 5 cm x 4 cm x 2,5 cm. Vse skupaj je zapakirano v lepo embalažo, ki je kot nalašč za darilo za male ljubitelje lutk in mode.

Vnesite čarobnost in ustvarjalnost v otroško igro s punčko Emily. Spodbujamo vas k nakupu tega edinstvenega kompleta, ki razvija domišljijo in navdihuje za ustvarjanje nepozabnih zgodb in iger. Uživajte v skupnih trenutkih, polnih veselja in ustvarjalne zabave!

Velikost pakiranja: 33 cm x 29 cm x 7 cm

Igrača je skladna s standardom EN71 in ima certifikat CE. Primerna za otroke, stare 3 leta in več.

Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.