Intex napihljiva blazina Morski bič 57576 eigrače
Intex napihljiva blazina Morski bič 57576 voda
Intex napihljiva blazina Morski bič 57576 spodaj

Intex napihljiva blazina Morski bič 57576

15,99  z vključenim DDV

Starost : 3 +
Maksimalna obtežitev : 40 kg
Dimenzije: 185 × 145 cm

Opis

Intex napihljiva blazina Morski bič 57576

Intex napihljiva blazina Morski bič 57576 je čudovita in zabavna igrača za otroke, ki obožujejo vodne aktivnosti. S svojimi impresivnimi dimenzijami 185 × 145 cm ponuja obilo prostora za udobno in varno igro na vodi, s čimer zagotavlja nepozabne poletne dogodivščine.

Ta napihljiva blazina je primerna za otroke starejše od 3 let in ima največjo nosilnost 40 kg, kar pomeni, da je stabilna in varna za večino otrok v tej starostni skupini. Izdelana je iz visokokakovostnega in trpežnega vinila, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na obremenitve med uporabo.

Intex napihljiva blazina Morski bič je zasnovana za raznoliko uporabo. Primerna je tako za vožnjo, kjer otroci lahko uživajo v razburljivih pustolovščinah na vodi, kot tudi za igro in sproščeno ležanje na soncu. Dva fiksna držala na blazini zagotavljata dodatno varnost in stabilnost med gibanjem in igro na vodi, kar omogoča otrokom, da se varno oprejo in ohranjajo ravnotežje.

Ključne lastnosti:

  • Dimenzije: 185 × 145 cm
  • Maksimalna obtežitev: 40 kg
  • 2 fiksni držali

Proizvajalec: Intex Corp.
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Izdelek se lahko uporablja samo pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Vedno popolnoma napihnite vse zračne komore. Izdelek držite stran od ognja. Redno preverjajte šive, da niso izrabljeni ali pretrgani. Redno preverjajte, če so čepki povsem potisnjeni v ventilčke. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.