LEGO City Helikopter za reševanje iz požarov 60411

LEGO City Helikopter za reševanje iz požarov 60411

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 5+ let

Število kock: 85

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5702017582931 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

LEGO City Helikopter za reševanje iz požarov 60411

LEGO City Helikopter za reševanje iz požarov 60411 – Z igračo LEGO 60411 za starejše od 5 let, ki vsebuje 2 LEGO vodna elementa, vrtljiva rotorja in kul kabino za minifigurico gasilskega pilota, pošljite otroško domišljijo v nebo. Privoščite svojemu vsakdanjemu junaku svet akcijskih gasilskih reševalnih pustolovščin s tem zabavnim igralnim kompletom.

Z aplikacijo LEGO Builder popeljite otroke na razburljivo gradbeno potovanje. V njej lahko raziskujejo in shranjujejo igralne komplete igrač, spremljajo svoj napredek pri gradnji ter povečujejo in obračajo modele, da si jih med gradnjo ogledajo z vseh zornih kotov.

Gradbeni kompleti LEGO City so opremljeni z realističnimi vozili, zgradbami z veliko funkcijami in navdihujočimi liki za domišljijsko igro brez meja. Otroci lahko ta komplet gasilskega helikopterja dodajo drugim (naprodaj ločeno) iz serije LEGO City za še večje pustolovščine.

Število kock: 85

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.