LEGO City Gasilski tovornjak 4x4 z reševalnim čolnom 60412

LEGO City Gasilski tovornjak 4×4 z reševalnim čolnom 60412

29,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 5+ let

Število kock: 301

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5702017582948 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

LEGO City Gasilski tovornjak 4×4 z reševalnim čolnom 60412

LEGO City Gasilski tovornjak 4×4 z reševalnim čolnom 60412 – To je zmagovalna kombinacija za ljubitelje gasilskih reševalnih vozil. Ta super komplet LEGO 60412 za starejše od 5 let je kot nalašč za akcijsko igro z gasilci in je opremljen s prikolico za prevoz reševalnega čolna, poleg tega pa vsebuje še šotor in prizor za taborjenje z ognjem. Dodajte minifigurici gasilca in pustite, da se pustolovščine začnejo!

Z aplikacijo LEGO Builder se z vsakodnevnim junakom odpravite na razburljivo potovanje ustvarjalnosti. V njej lahko raziskuje in s ave igralne komplete, spremlja svoj napredek pri gradnji ter povečuje in obrača modele z vseh zornih kotov, medtem ko gradi.

Igralni kompleti LEGO City Fire prinašajo funkcionalno bogate kopenske, zračne in vodne igrače za domišljijsko igro brez meja. Otroci lahko ta komplet gasilskega vozila 4×4 z reševalnim čolnom dodajo drugim (naprodaj ločeno) iz serije LEGO City za še večje pustolovščine!

Število kock: 301

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.