LEGO City Motor za reševanje iz požarov 60410

LEGO City Motor za reševanje iz požarov 60410

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 4+ let

Število kock: 57

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5702017582924 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

LEGO City Motor za reševanje iz požarov 60410

LEGO City Motor za reševanje iz požarov 60410 – Presenetite svojega mladega akcijskega junaka s tem majhnim kompletom LEGO 60410. Zasnovan je za male graditelje, stare 4 leta in več, in vsebuje kul gasilsko motorno kolo s širokimi pnevmatikami in vgrajenim gasilnim aparatom. Ta gasilsko-reševalna igrača vključuje tudi prizor z žarom in 2 minifigurici, vključno z gasilko, za zabavno pripovedovanje zgodb in igranje vlog.

Ta igralni set za enostavno sestavljanje igrač reševalnega vozila je opremljen z elementom LEGO Starter Brick, slikovnimi navodili in 3D navodili v aplikaciji LEGO Builder. Ta digitalni gradbeni spremljevalec ima intuitivna orodja, ki otrokom omogočajo, da med gradnjo približajo in obračajo modele ter si jih ogledajo z vseh zornih kotov.

Gradbeni kompleti LEGO City zagotavljajo prijetno izkušnjo gradnje in igre z realističnimi vozili, podrobnimi dodatki in zabavnimi liki, ki spodbujajo domišljijo in odprto igro vlog brez meja.

Število kock: 57

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.