LEGO City Dirkalni avto in tovornjak za prevoz avtomobilov 60406

LEGO City Dirkalni avto in tovornjak za prevoz avtomobilov 60406

29,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Število kock: 328

Opis

LEGO City Dirkalni avto in tovornjak za prevoz avtomobilov 60406

LEGO City Dirkalni avto in tovornjak za prevoz avtomobilov 60406 – S popolnim darilom, ki bo pri otrocih spodbudilo ljubezen do igrač avtomobilov in tovornjakov, lahko poskrbite za navdušenje. Ta komplet, namenjen starejšim od 6 let, vsebuje dirkalni tovornjak s funkcionalno nakladalno rampo in kul dirkalnik s spuščenim vzmetenjem in razširjenimi krili. Komplet vključuje tudi minifigurici dirkača in voznika tovornjaka za igranje vlog pri zabavnih zgodbah in pustolovščinah.

Ta igralni set dirkalnik in tovornjak za prevoz avtomobilov vključuje enostaven tiskan vodnik za sestavljanje in 3D navodila korak za korakom v aplikaciji LEGO Builder. Tu lahko otroci med gradnjo povečujejo in obračajo modele z vseh zornih kotov.

Otroci odraščajo obkroženi z neverjetnimi vozili in stroji, s kompleti LEGO City Great Vehicles pa jih lahko raziskujejo od blizu, z realističnimi modeli in zabavnimi liki, ki spodbujajo domišljijsko igro brez meja.

Število kock: 328

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.