LEGO City Rešilni helikopter eigrace

LEGO City Rešilni helikopter

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Število kock: 226

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5702017567488 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

LEGO City Rešilni helikopter

Ponagajajte svojemu vsakodnevnemu junaku z izjemnim igralnim kompletom LEGO City Rešilni helikopter (60405). Ta razburljiv komplet, namenjen otrokom od 6. leta dalje, prinaša izjemno kul igralni helikopter z vsemi potrebnimi funkcijami. Združuje pilotsko kabino, vrtljive rotorje, odpirajoč se prtljažni prostor in delujoč vitel, kar omogoča neskončno možnosti za kreativno igranje.

Dodajte v mešanico še minifigure pohodnika, pilota in reševalca, signalno raketo ter ščepec domišljije, in pripravljeni ste na ure in ure akcijske igre. Z malčkom poletite na razburljivo sestavljalsko pustolovščino z aplikacijo LEGO Builder. Tukaj lahko raziskujete, shranjujete komplete, sledite sestavljalskemu napredku ter modele povečujete in zavrtite, že med samim sestavljanjem.

Igralni kompleti LEGO City se ponašajo z realističnimi vozili, podrobnimi zgradbami in navdihujočimi liki, ki odpirajo vrata domišljijski igri brez meja. Kombinirajte ta zabavni komplet z drugimi iz serije LEGO City Veličastna vozila (ki so na voljo ločeno), da ustvarite še več pustolovščin v LEGO Cityju. Nagrajujte otrokov trud s tem izjemnim igralnim kompletom, ki združuje zabavo, sestavljanje in neizmerno domišljijo.

Število kock: 226

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.