Majorette Creatix kmetija z vozili eigrace

Majorette Creatix kmetija z vozili

0 od 5

40,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 3467452070574 Kategorija: Oznake: , , , ,

Prikaži košarico

Opis

Majorette Creatix kmetija z vozili

Majorette Creatix kmetija z vozili je kmetija s skednjem, traktorjem, živalmi in dodatki, polna funkcij, za otroke, stare 5 let in več.

Otroci so navdušeni nad kmetijami, traktorji in živalmi – ta eleganten komplet kmetije ima vse to! Poleg privlačnega dizajna ima kmetija tudi veliko zabavnih funkcij.

Komplet vključuje s funkcijami opremljeno kmečko hišo s trgovino na kmetiji, v kateri se prodajajo sveže pridelani pridelki. Če je treba popraviti traktor, ga lahko pošljete v delavnico na kraju samem. Komplet vključuje tudi cestno progo za traktor in več igračk kmečkih živali.

Kmetijska postaja je opremljena z dvema balama sena, ki ju je mogoče shraniti v skednju in dvigniti z vgrajenim dvigalom. Na voljo sta tudi dve kravi, konj in ovčarski pes.

– Kmečka postaja, traktor (Massey Ferguson 8700), igrače živali, 2 bali sena in papirnata podloga za igrače
– Merilo: 1:64
– Dolžina traktorja: 7,5 cm
Dimenzije traktorja: 67,5 x 57,5 x 19,5 cm.
– Material: plastika, papir
– Priporočena starost: 5 let in več

O blagovni znamki Majorette – kultna blagovna znamka iz Francije že od leta 1964 navdušuje ljubitelje avtomobilov po vsem svetu.
Realistični in izvirni licenčni modeli svetovno znanih avtomobilskih znamk so izdelani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in jih odlikuje robustna zasnova. Od avtomobilov, monster truckov, reševalnih in gradbenih vozil do dirkalnikov – Majorette ponuja obsežno zbirko kovinskih igrač avtomobilov in ujemajočih se kompletov za parkirišča z različnimi temami. Majhni kovinski avtomobili so idealni za otroke, stare 3/5 let ali več, in ambiciozne zbiratelje vseh starosti.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače