Majorette Maersk 4 kosi Giftpack eigrace

Majorette Maersk 4 kosi Giftpack

21,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 3467452073360 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Majorette Maersk 4 kosi Giftpack

Majorette Maersk 4 kosi Giftpack – ta komplet igrač z veliko funkcijami je nepogrešljiv za mlade logistične delavce. Vsebuje 4 različna vozila za vse vrste logističnih scenarijev. Je odlično darilo za zbiratelje modelov vozil in otroke, stare 3 leta in več!

Uradna licenca podjetja Maersk -ta štiridelni komplet vključuje 3 transportna vozila z vrtljivimi kolesi in letalo za prevoz blaga po zraku. Vsi modeli imajo uradno licenco podjetja Maersk in so podrobno oblikovani z odpirajočimi se vrati in loputami – tako kot v resničnem življenju!

Komplet vključuje naslednja vozila:
– MAN TGX Transportni zabojnik (12,5 cm)
– 1 Mercedes-Benz Sprinter (8 cm)
– 1 Volkswagen Crafter (8 cm)
– 1 Airbus A350-900 (11 cm)

Učenje skozi igro – v logističnem podjetju, kot je Maersk, je vsako delo ključnega pomena, od pisarniških delavcev, ki usklajujejo dostave, do voznikov in pilotov. Ta komplet je namenjen otrokom, starim 3 leta in več, in omogoča, da se vaš malček potopi v svet logistike in se vživi v različne vloge.


Majorett – že od leta 1964 kultna znamka iz Francije navdušuje ljubitelje avtomobilov po vsem svetu. Realistični in izvirni licenčni modeli svetovno znanih avtomobilskih znamk so izdelani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in jih odlikuje robustna zasnova. Od avtomobilov, monster truckov, reševalnih in gradbenih vozil do dirkalnikov – Majorette ponuja obsežno zbirko kovinskih igrač avtomobilov in ujemajočih se kompletov za parkirišča z različnimi temami. Majhni kovinski avtomobili so idealni za otroke, stare 3/5 let ali več, in ambiciozne zbiratelje vseh starosti.


Proizvajalec: Majorette


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.