MAKE IT REAL zapestnica set Color Reveal eigrace

MAKE IT REAL zapestnica set Color Reveal

6,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 8+

Opis

MAKE IT REAL zapestnica set Color Reveal

MAKE IT REAL zapestnica set Color Reveal – Barve perlic se ob sončni svetlobi spreminjajo!

Ustvarite 5 DIY zapestnic in opazujte, kako se barve perlic spreminjajo iz bele v roza, vijolično in rumeno! Barva v notranjosti zbledi, vendar se ob naravni sončni svetlobi ponovno povrne v žive barve. Ta DIY komplet za izdelavo zapestnic je odlično darilo za ustvarjalne mladostnike, bodisi za rojstni dan, praznike ali preprosto kar tako. Idealen je za tiste, ki želijo raziskovati svojo ustvarjalnost in edinstven stil.

Komplet vsebuje vse potrebno za izdelavo zapestnic z barvnimi perlicami, vključno z vrvicami, perlicami, obeskov in PlayTray za enostavno sestavljanje. Da bi ponovno napolnili perlice z barvo, jih preprosto shranite v zamrzovalniku za 5 minut pred ponovno uporabo.

Vsebina seta:

  • 1 prozorna elastična vrvica dolžine 2 m
  • 23 perlic, ki spreminjajo barvo
  • 49 različnih perlic
  • 39 zlatih perlic
  • 3 cvetlični obeski
  • 2 kovinska obeska
  • 1 navodila
  • 1 PlayTray

MAKE IT REAL set je popoln za vse mladostnike, ki želijo izraziti svojo ustvarjalnost in raziskovati edinstven stil. Z njim lahko ustvarite očarljive zapestnice, ki bodo navdušile vse okoli vas z njihovimi barvnimi preobrazbami. Ta komplet je odlično darilo za rojstne dneve, praznike ali katero koli drugo priložnost. Pustite se navdihniti in ustvarite čarobne zapestnice, ki bodo odražale vašo ustvarjalnost in živahen stil!

Proizvajalec: Make It Real
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.