Oracle Red Bull Racing formula eigrace

Oracle Red Bull Racing formula

59,99  z vključenim DDV

jamara Logo

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4042774471873 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Oracle Red Bull Racing formula

Oracle Red Bull Racing formula RB18 je izjemno zmogljiv dirkalnik formule 1, ki je vzbudil strast in navdušenje med ljubitelji hitrosti in avtomobilskega športa. Oblikovan in izdelanje  s strani Red Bull Racing. RB18 nastopal v prestižnem svetovnem prvenstvu formule 1 leta 2022, kjer sta ga vodila vrhunska dirkača Max Verstappen in Sergio Pérez. Zgodovinski trenutek za ekipno uspešnost se je zapisal v njihovo zgodovino, saj so z RB18 že petič osvojili naslov svetovnih prvakov med konstruktorji.

Max Verstappen je s svojimi neverjetnimi dosežki na stezi ponovno stopil na vrh svetovnega prvenstva med vozniki, pri tem pa dosegel rekordnih 15 zmag v sezoni 2022. Sergio Pérez ni zaostajal, saj je dosegel svojo najboljšo uvrstitev doslej z odličnim tretjim mestom.

Ta izjemni dirkalnik se ponaša z izrazito temno modro barvo, čigar eleganco še poudarjajo popolnoma črna krilca (karbonska zasnova) spredaj in zadaj. Na pokrovu motorja in nosu avtomobila se zrcali značilna Red Bullova rumena in rdeča zasnova, ki dodaja še dodatno mero športne strasti.

Zdaj pa si lahko svoje sanje o vožnji dirkalnika formule 1 uresničite kar v domači dnevni sobi. Podjetje JAMARA je ustvarilo uradno licenciran model Deluxe Cars v merilu 1:12, ki popolnoma reproducira izjemne podrobnosti originalnega RB18. S karoserijo, podvozjem in obsežnim listom nalepk, ki so natančno reproducirani, je ta avtomobil tudi estetsko dovršen.

Ergonomski daljinski upravljalnik s frekvenco 2,4 GHz vam omogoča, da se postavite v voznikov sedež in doživite moč hitrosti do 11 km/h. S preprostimi ukazi se hitro naučite obvladovati avto. Avto je dolg 46 cm in suvereno drvi po parketu, prinašajoč vam brezmejno zabavo.

Posebnost modela Deluxe iz JAMARA je tudi robotsko pobarvanje z verodostojno originalno barvo, kar zagotavlja izjemno realističen videz. Namesto preproste obarvane plastike se uporabljajo barve, ki so skrbno izbrane in temeljijo na originalni barvi proizvajalca vozila.

Baterije niso vključene. Za delovanje potrebujete 5 AA baterij

Proizvajalec: Jamara
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Oracle Red Bull Racing formulaOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.