-13%
Poganjalec Baby VW T1
Poganjalec Baby VW T1

Poganjalec Baby VW T1

Original price was: 79,99 €.Current price is: 69,99 €. z vključenim DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 69,99 .

Big-igrace-logo

Starost od 2 do 5 let.

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4004943553209 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Poganjalec Baby VW T1

Poganjalec Baby VW T1 – Z vozilom Baby VW T1 je BIG v svoj zdaj že zelo obsežen vozni park dodal še eno klasično vozilo. Vozilo za vožnjo je izdelano po vzoru prototipa Volkswagen T1 in ima številne funkcionalne izboljšave.

Snemljiv sedež z majhnim naslonjalom skriva prostoren predal, v katerem lahko voznik varno pospravi nakupovalne in osebne stvari. Resnične podrobnosti, kot so sprednji emblem VW, zagotavljajo realističen videz.

Poganjalec ima visokokakovostna kolesa, ki ne varujejo le ušes mame in očeta, temveč tudi njuna tla. Tiho drsijo po otroških sobah in dnevnih sobah ter za seboj ne puščajo gumijastih sledi.

Velikost poganjalca: 60,5 x 24 x 37 cm
Nosilnost: 50 kg

BIG Poganjalec Baby VW T1 v rdeči barvi ni le igrača, temveč tudi izobraževalni pripomoček, ki spodbuja gibalni razvoj otroka in hkrati vzbuja ljubezen do vožnje. Z znamko BIG bodo otroci raziskovali svet na štirih kolesih, starši pa bodo veseli visoke kakovosti, varnosti ter trajne vrednosti te čudovite otroške igrače.

Proizvajalec: BIG
Poreklo: Nemčija
Licenca: Volkswagen


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.