PUKY Pomožna kolesa za kolo 12 col eigrace

PUKY Pomožna kolesa za kolo 12 col

19,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 00009424 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

PUKY Pomožna kolesa za kolo 12 col

PUKY Pomožna kolesa za kolo 12 col.  Pomožna kolesa za vsa 12-colska kolesa PUKY® so zasnovana tako, da omogočijo začetnikom varno in stabilno učenje vožnje s kolesom. Ta pomožna kolesa se enostavno namestijo, kar omogoča hitro in brezskrbno pripravo kolesa za prve vožnje vašega otroka. Z lahkotnostjo in stabilnostjo zagotavljajo dodatno podporo, ki je ključna v začetnih fazah učenja.

Lastnosti:

  • Enostavna namestitev: Pomožna kolesa se lahko hitro in brez težav pritrdijo na vse modele 12-colskih koles PUKY®, kar omogoča enostavno uporabo takoj po nakupu.
  • Lahka konstrukcija: Izdelana so iz lahkih materialov, kar ne dodaja nepotrebne teže kolesu, hkrati pa zagotavlja stabilnost in varnost med vožnjo.
  • Stabilnost: Oblikovana so tako, da zagotavljajo maksimalno stabilnost, kar omogoča otroku, da se osredotoči na učenje ravnotežja in osnovnih spretnosti vožnje s kolesom.

Priporočila za uporabo: Pomožna kolesa so namenjena kratkotrajni uporabi, saj je njihov glavni namen omogočiti otroku, da pridobi začetno samozavest in občutek za vožnjo. Priporočamo, da se pomožna kolesa uporabijo le v začetnih fazah, saj prekomerna uporaba lahko privede do nenaravnega načina vožnje, ki otroku otežuje kasnejše samostojno obvladovanje kolesa brez pomožnih koles.

Z nakupom teh pomožnih koles boste svojemu otroku omogočili varen in stabilen začetek kolesarske poti, ki bo pripomogel k hitrejšemu prehodu na samostojno vožnjo.

Proizvajalec: PUKY, poreklo: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.