Q Workshop RPG kocke - Elvish pink eigrace

Q Workshop RPG kocke – Elvish pink

17,90  z vključenim DDV

7 igralnih kock za igranje vseh vrst iger, predvsem pa iger igranja vlog (RPG).

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5907699496907 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Q Workshop RPG kocke – Elvish pink

Q Workshop RPG kocke – Elvish pink – Q Workshop, priznani proizvajalec visokokakovostnih RPG pripomočkov, vam predstavlja čudovit komplet 7 kock, oblikovan posebej za igro Dungeons and Dragons in ostale igre igranja vlog. Te impresivne kocke so zasnovane z mislijo na strastne ljubitelje igranja vlog, ki cenijo estetsko dovršene in funkcionalne igralne pripomočke.

Barva in material: Kocke so izdelane v elegantni roza barvi, ki doda globino in misterioznost vašim igralnim seansam. Bele številke, jasno vtisnjene na vsako stranico, zagotavljajo odlično berljivost tudi v najtemnejših kotičkih fantazijskega sveta. Materiali, uporabljeni pri izdelavi, so visokokakovostni, kar zagotavlja trpežnost in dolgotrajno uporabo.

Primerne za Dungeons and Dragons: Komplet vključuje vse, kar potrebujete za vrhunsko izkušnjo igranja Dungeons and Dragons. S temi kockami boste pripravljeni na vse izzive, ki jih prinaša ta kultna igra, od kritičnih napadov do določanja usode vašega lika.

Vsestranskost: Ne glede na to, ali ste novinec ali izkušen igralec, boste cenili vsestranskost teh kock. Uporabite jih lahko za različne namene v igri, od določanja izida spopadov do metanja čarobnih urokov.

Pakiranje: Kocke so skrbno pakirane v embalažo, ki ne le ščiti vaše dragocene igralne pripomočke, ampak tudi poudarja njihovo posebnost. To je odlično darilo za ljubitelje Dungeons and Dragons ali vseh ljubiteljev iger igranja vlog.

S tem kompletom Q Workshop RPG kock boste stopili v svet pustolovščin, ki bo popestrila vaše igralne izkušnje v Dungeons and Dragons in drugih igrah igranja vlog.

Proizvajalec: Q Workshop
Država porekla: Poljska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Poljskem.