D&D Vecna - Eve of Ruin adventure - EN eigrace

D&D Vecna – Eve of Ruin adventure – EN

49,90  z vključenim DDV

Primerno za starost: 12+ let

Vsebuje kampanijo za igro Dungeons & Dragons. Tokrat boste morali zaščiti celoten multiverse pred Vecno, ki želi uničiti vse, kar je dobro.

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 9780786969470 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

D&D Vecna – Eve of Ruin adventure – EN

D&D Vecna – Eve of Ruin adventure – EN – Pripravite se na vznemirljivo in epsko pustolovščino z D&D Vecna – Eve of Ruin. Ta pustolovščina popelje igralce v boj proti enemu najmočnejših in najbolj zlobnih likov v zgodovini D&D, Vecni, ki načrtuje uničenje in kaos v deželah.

Vsebina:

  1. Podrobna pustolovščina: D&D Vecna – Eve of Ruin ponuja bogato in podrobno zgodbo, ki popelje igralce v boj proti Vecni, ki načrtuje uničenje sveta. Pustolovščina vključuje vrsto izzivov, ugank, bojev in raziskovanj, ki bodo preizkusili sposobnosti in ustvarjalnost igralcev.
  2. Raznoliki sovražniki in zavezniki: Med potovanjem bodo igralci naleteli na raznolike sovražnike in zaveznike, vključno z močnimi pošastmi, premetenimi čarovniki in starodavnimi bogovi. Vsak lik in bitje je skrbno zasnovano, da ponuja edinstven izziv ali pomoč v pustolovščini.
  3. Novo orožje in magični predmeti: Pustolovščina prinaša nove magične predmete, orožja in zaklade, ki jih lahko igralci odkrijejo in uporabijo v boju proti Vecni. Ti predmeti niso le močni, ampak tudi bogato zasnovani z zgodovino in povezanostjo s svetom D&D.
  4. Vodnik za Dungeon Masterje: Vključuje podrobna navodila in nasvete kako voditi pustolovščino, kako prilagoditi izzive glede na stopnjo igralcev in kako vključiti Vecnino zgodbo v širši kontekst igre.

D&D Vecna – Eve of Ruin je pustolovščina, ki bo navdušila tako izkušene igralc kot tudi tiste, ki se prvič srečujejo z Vecno. S svojo epsko zgodbo, kompleksnimi liki in izzivi ter bogatimi vizualnimi elementi ponuja nepozabno izkušnjo, ki bo navdušila vsakega. Pripravite se na boj proti zlu in rešite svet pred Vecnino pogubo!

Knjiga je v angleškem jeziku.

Proizvajalec: Hasbro


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

D&D Van Richtens Guide to RavenloftOPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.