Revell Audi RS e-tron GT easy-click system eigrace

Revell Audi RS e-tron GT easy-click system

39,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4009803076980 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Revell Audi RS e-tron GT easy-click system

Revell Audi RS e-tron GT easy-click system – Audi RS e-tron GT je vrhunski električni športni avtomobil, ki združuje visoko zmogljivost, vrhunsko oblikovanje in trajnostno tehnologijo. Ta avto je zasnovan za zagotavljanje vrhunskega pospeška in dinamične vožnje, hkrati pa ohranja eleganco in udobje, značilno za znamko Audi. Z dvema elektromotorjema in naprednim pogonskim sistemom e-tron omogoča impresivno zmogljivost na cesti ter hitro in učinkovito polnjenje. Audi RS e-tron GT je sinonim za visoko zmogljivost in napredno električno vožnjo, ki združuje športnost, udobje in trajnostnost.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:24
Število delov: 71
Dolžina: 20,9 cm
Zahtevnost: easy-click

Težavnostna stopnja: 3 (primerno za starost 10+)

Proizvajalec: Revell


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.