Revell Gift set Aston Martin DB5 05653

Revell Gift set Aston Martin DB5 – James Bond 007 Goldfinger

54,99  z vključenim DDV

revell makete

Opis

Revell Gift set Aston Martin DB5 05653

Revell Gift set Aston Martin DB5 05653 – Z Revellovim modelom Aston Martin DB5 se počutite kot tajni agent! V merilu 1:24, s 122 deli in dolžino 191 mm je ta model obvezen za vsakega ljubitelja Bonda. Komplet je zelo podroben in posnema realistično obliko modela Aston Martin DB5, ki ga je vozil v “Goldfingerju”, tretjem filmu o Jamesu Bondu. Ker je priporočena starost 10+, je model primeren za mlade in stare modelarske navdušence.

Posebnost tega kompleta so zamenljivi dodatki, ki jih je mogoče podaljšati ali umakniti, na primer neprebojna oklepna pregrada ali strojnice. Poleg tega je mogoče vrteti kolesa modela, z različnimi nalepkami pa je mogoče model prilagoditi.

Komplet je primeren tako za začetnike kot za izkušene modelarje in ponuja ure zabave. Je odlično darilo za ljubitelje Bonda ali zbiratelje modelov avtomobilov, po izdelavi pa ga je mogoče predstaviti na razstavi ali v zbirki.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:24
Število delov: 122
Dolžina: 20,6 cm
Zahtevnost: 3

Težavnostna stopnja: 3 (primerno za starost 10+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki  so vključeni.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Poljskem.