Revell Gift set James Bond Eurocopter Tiger eigrace

Revell Gift set James Bond Eurocopter Tiger

31,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4009803056548 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Revell Gift set James Bond Eurocopter Tiger

Revell Gift set James Bond Eurocopter Tiger  je visokozmogljiv helikopter, ki se je pojavil v filmu James Bond. Gre za francosko-nemški bojni helikopter, ki je znan po svoji agilnosti, zmogljivosti in bojni opremljenosti. V filmu James Bond je ta helikopter predstavljen kot sodoben in impresiven letalski aparat, ki ga uporablja James Bond za različne taktične operacije in akcijske prizore. Eurocopter Tiger je opremljen s sodobno tehnologijo, orožjem in navigacijskimi sistemi, kar ga naredi za izjemno učinkovito letalo v vojaških operacijah in akcijskih filmih.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:72
Število delov: 76
Dolžina: 19,4cm
Zahtevnost: 4

Težavnostna stopnja: 4 (primerno za starost 12+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki  so vključeni.


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.