Revell Gift set James Bond Moonraker eigrace

Revell Gift set James Bond Moonraker

49,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4009803056654 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Revell Gift set James Bond Moonraker

Revell Gift set James Bond Moonraker  – V filmu “Moonraker” je letalo, ki ga uporablja James Bond, zelo posebno. Gre za fiktivno vesoljsko plovilo, ki je bilo prilagojeno za potovanje v vesolje. To letalo je bilo opremljeno z različnimi naprednimi tehnologijami in orožji ter je služilo kot ključno prevozno sredstvo za Bondovo misijo v vesolje, da bi preprečil zlobno shemo z uničenjem človeštva. Letalo je bilo predstavljeno kot impresivna naprava, ki je podprla zaplet filma in pripomogla k zanimivim vesoljskim prizorom, ki so postali prepoznavni del zgodbe Jamesa Bonda v filmu “Moonraker”.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:144
Število delov: 66
Dolžina: 24.3 cm
Zahtevnost: 4

Težavnostna stopnja: 4 (primerno za starost 12+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki so vključeni.


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.