Revell maketa 50th Anniversary Alpha Jet eigrace

Revell maketa 50th Anniversary Alpha Jet

31,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4009803038100 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Revell maketa 50th Anniversary Alpha Jet

Revell maketa 50th Anniversary Alpha Jet je francosko-nemško vojaško reaktivno šolsko letalo in lahko tudi lahko bojno letalo. Zasnovan je za usposabljanje pilotov in izvajanje lahkih bojnih operacij. Ta dvomotorno letalo se ponaša z visoko manevrsko sposobnostjo in omogoča izvajanje različnih letalskih manevrov. Zaradi svoje vsestranskosti je bil Alpha Jet uporabljen v več državah po vsem svetu in je ostal pomemben element v letalskih silah za šolanje in lažje bojne naloge.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:144
Število delov: 99
Dolžina: 6,3cm
Zahtevnost: 3

Težavnostna stopnja: 4 (primerno za starost 12+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki (niso vključeni, na voljo dodatno):

Set 3eh čopičev/set 6ih čopičev
Lepilo 25g/ 12,5g


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.