Revell maketa Boeing 737-800 eigrace

Revell maketa Boeing 737-800

23,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 4009803038094 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Revell maketa Boeing 737-800

Revell maketa Boeing 737-800  je eno izmed najbolj razširjenih potniških letal na svetu. Gre za ozkotrupno letalo, ki ga uporabljajo različni letalski prevozniki za kratke in srednje dolge lete. Ta model 737 je zasnovan za sprejem večjega števila potnikov, običajno med 160 in 190, odvisno od konfiguracije sedežev. Ima doseg, ki omogoča prečkanje različnih destinacij, in se ponaša z učinkovitim delovanjem ter zanesljivostjo. Boeing 737-800 je zelo priljubljeno letalo med letalskimi prevozniki po vsem svetu zaradi svoje vsestranskosti, učinkovitosti in zmogljivosti.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:288
Število delov: 25
Dolžina: 1,4cm
Zahtevnost: 3

Težavnostna stopnja: 3 (primerno za starost 10+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki (niso vključeni, na voljo dodatno):

Set 3eh čopičev/set 6ih čopičev
Lepilo 25g/ 12,5g


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.