Rolly Toys vitel 409006

Rolly Toys vitel rollyPowerwinch 409006

35,00  z vključenim DDV

Rolly toys otroške igrače

Starost : 3 + let

Opis

Rolly Toys vitel rollyPowerwinch 409006

Rolly Toys vitel rollyPowerwinch 409006 je visokokakovosten komplet za pritrditev, posebej zasnovan za otroke, stare 3 leta in več.

S tem zmogljivim dodatkom lahko mali pustolovci svoja igrala opremijo s popolnoma funkcionalnim in stabilnim vitlom. Priključni komplet je mogoče preprosto namestiti na zadnje ali sprednje priključke različnih vozil rolly toys. RollyPowerwinch se odlično prilega in zagotavlja ure in ure zabave.

Vitel je enostaven za upravljanje in ima močno vlečno silo. Otroci lahko z njim brez težav vlečejo ali prevažajo predmete. Naj gre za debla dreves v gozdu, avtomobilčke v peskovniku ali druge ovire na igrišču, rollyPowerwinch ne pozna meja, ko gre za domišljijo.

Zaradi svoje robustne konstrukcije je rollyPowerwinch še posebej trpežen in odporen. Preživi tudi najbolj divje dogodivščine in spremlja male raziskovalce na njihovih razburljivih odpravah. RollyPowerwinch ni le odlična igrača, temveč spodbuja tudi otrokove motorične sposobnosti in ustvarjalnost. Otroci si lahko izmišljujejo lastne zgodbe, hkrati pa na igriv način trenirajo svojo fino motoriko.

Ključne lastnosti:
  • Priporočena starost: 3 – 10 let
  • Velikost: 38,0 x 26,0 x 8,0 cm
  • Teža: 0,8 kg
  • Popolnoma funkcionalen vitel
  • Enostaven za upravljanje
  • Močna vlečna sila
  • Preprosta namestitev
  • Trpežen in odporen

Proizvajalec : Rolly Toys, izdelano v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Otroški traktor rollyFarmtrac Deutz Agrotron 710348OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Otroški traktor Farmtrac Premium II SteyrOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Ne uporabljajte v bližini prometnih cest in vod. Ne uporabljajte na strmem terenu ali na stopnicah. Otroci ne smejo sedeti v priklopnikih. Nošenje zaščitne opreme je nujno.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.