Sestavljanka Kopenhagen Danska 1000 delna eigrace

Sestavljanka Kopenhagen Danska 1000 delna

16,49  z vključenim DDV

puzzle ravensburger

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 4005556167395 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Sestavljanka Kopenhagen Danska 1000 delna

Sestavljanka Kopenhagen Danska 1000 delna – Privoščite si potovanje v srce Skandinavije s to osupljivo 1000 delno sestavljanko, ki prikazuje lepote Kopenhagna, Danska. Ta čudovita sestavljanka je idealna za vse ljubitelje sestavljank in tiste, ki občudujejo čarobnost severne Evrope. Sestavljanka Ravensburger “Kopenhagen, Danska” ni le izziv za vaše možgane, temveč tudi priložnost, da se potopite v svet arhitekturne lepote in bogate kulture tega čudovitega mesta.

Ključne Lastnosti:

Visokokakovostni materiali:  sestavljanke so izdelane iz vrhunskih materialov, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Kosi so natančno izrezani, kar omogoča gladko in brezhibno sestavljanje. Ekskluzivni, izjemno debel karton je združen s finim, platneno strukturiranim papirjem, kar ustvarja sliko brez bleščanja in zagotavlja najboljšo možno izkušnjo sestavljanja.

Užitek za vse generacije: Sestavljanka meri 70 x 50 cm, ko je dokončana, kar je idealna velikost za odrasle in otroke, stare 12 let in več. Zaradi svojega kompleksnega motiva je ta sestavljanka še posebej primerna za mladostnike in odrasle, ki uživajo v večjih izzivih.

Izjemna raven detajlov: Motiv Kopenhagna prikazuje ikonične znamenitosti in živahno mestno življenje, kar prinaša pravo skandinavsko vzdušje v vaš dom. Sestavljanka združuje lepoto in podrobnosti, ki vas bodo navdušile med vsakim korakom sestavljanja.

Razvoj spretnosti: Sestavljanje sestavljank pomaga razvijati koordinacijo rok in oči, fino motoriko ter sposobnosti reševanja problemov. Prav tako spodbuja vztrajnost in potrpežljivost, kar je odlična mentalna vaja za ljudi vseh starosti.

Bestseller po vsem svetu: Ravensburger je ena izmed najbolj prodajanih blagovnih znamk sestavljank na svetu, z več kot milijardo prodanih sestavljank.

Izjemna izkušnja sestavljanja: sestavljanke uporabljajo ekskluzivno, izjemno debelo kartonasto podlago v kombinaciji s finim, platneno strukturiranim papirjem, kar ustvarja sliko brez bleščanja in zagotavlja najboljšo možno izkušnjo sestavljanja.

Sestavljanka Ravensburger “Kopenhagen, Danska” – 1000 delna je več kot le sestavljanka; je vstopnica v čarobni svet skandinavske prestolnice. S svojo vrhunsko kakovostjo, natančnimi izrezi in osupljivim končnim rezultatom bo ta sestavljanka zagotovo postala cenjen kos v vaši zbirki. Pripravite se na ure in ure sproščujočega in izzivalnega sestavljanja, ki vas bo popeljalo v sanjski svet Kopenhagna. Popolno darilo za rojstni dan, praznike ali preprosto kot presenečenje za nekoga posebnega.

Proizvajalec: Ravensburger AG
Proizvedeno v Nemčiji.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.