Set vojaških figur 48-delni

Set vojaških figur 48-delni

3,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 5905515358071 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Set vojaških figur 48-delni

Set vojaških figur 48-delni – Predstavite otroku dinamični svet vojaških pustolovščin. Ta fascinanten komplet figuric z dodatki bo najmlajše popeljal v prizore, polne akcije, kjer bo igranje vloge poveljnika ali vojaka zelo zabavno.

Figurice predstavljajo različne drže vojakov, kar omogoča ustvarjanje neskončnega števila scenarijev in akcij. Razporejeni so v različnih položajih, od stoječega do čepečega, in so pripravljeni na izvajanje strateških operacij.

Na voljo so v dveh barvah: zeleni in rjavi. Otroci lahko oblikujejo ekipe glede na svojo vlogo in taktiko ter glede na barvne razlike.

Figurice so skrbno dodelane, s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, kar jim daje pristen in vznemirljiv videz.

Komplet vključuje tudi dodatke, kot so: zidovi, kamni, drevesa in zastave, zaradi katerih postane zabava še bolj zanimiva. Vaši otroci bodo lahko ustvarili nenavadne scenarije in se počutili kot na bojišču, ko se skrivajo za zidovi ali drevesi.

Igrača je izdelana iz trpežne plastike, ki zagotavlja vzdržljivost.

Odvita embalaža, v kateri se nahajajo, je praktična rešitev za shranjevanje kompleta.

To je odlična priložnost, da spodbudite otrokovo domišljijo in ustvarite epske zgodbe v miniaturnem svetu vojaških operacij. Z različnimi pozami, barvami in možnostmi delovanja ta igrača zagotavlja ure fascinantne igre in ustvarjalnosti.

Višina figure : približno 4 cm

Velikost pakiranja: 28 cm x 15 cm

Proizvedeno na Kitajskem.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.