Simba Vrtni pršilnik - meduza eigrace

Simba Vrtni pršilnik – meduza

7,99  z vključenim DDV

Simba logo igrače

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4006592084820 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Simba Vrtni pršilnik – meduza

Simba Vrtni pršilnik – meduza –  simpatične in zabavne Meduze, ki bodo prinesle neskončne ure zabave in raziskovanja vodnega sveta. Te ljubke Meduze so oblikovane tako, da jih lahko namočite in nato vržete, da brizgnejo vodo, kar bo zagotovo navdušilo vaše male nadobudneže. Izdelane so iz mehkega materiala, ki je prijeten na otip, s posebnimi luknjami in mehkimi tipali na dnu, kar otrokom omogoča enostavno prijemanje in metanje.

Notranjost Meduze skriva posebno presenečenje – gobico, ki deluje kot vodni rezervoar. Ta gobica se namoči v vodo in jo absorbira, nato pa ob udarcu ali vrženju sprosti vodo, kar ustvarja zabavne pršne učinke. Ta interaktivni element dodaja dodatno dimenzijo zabavi in spodbuja otrokovo domišljijo ter razvoj koordinacije oči-roka.

Meduze so primerne za otroke od 3. leta starosti dalje, saj so varne, nežne in prilagojene malčkovim rokam. Njihova velikost, 9,5 cm, je ravno pravšnja za otroške dlani, kar omogoča udobno igro in prenašanje. Poleg tega so Meduze izdelane iz kakovostnih materialov, ki so trpežni in dolgo obstojni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in številne trenutke zabave.

Z otroškimi igračami Meduze bodo vaši malčki odkrivali čarobnost vode, razvijali motorične sposobnosti in se hkrati zabavali. Prepustite se morskemu svetu domišljije in ustvarite nepozabne trenutke igre in raziskovanja s temi ljubkimi in inovativnimi igračami.

Proizvajalec: Simba
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.