Srednji gradbeni set cvetličarna

Srednji gradbeni set cvetličarna

9,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 8717344338943 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Srednji gradbeni set cvetličarna

Srednji gradbeni set cvetličarna s pročeljem v celinskem arhitekturnem slogu in privlačnimi oznakami se odlično prilega mestu Brickadoo.

Brickadoo je gradbena igra z nestrupenim cementom, topnim v vodi, opeko iz mavca in lesenimi konstrukcijami, ki vam omogoča, da zgradite vse, kar vam predlaga domišljija. Cement se v vodi hitro raztopi, konstrukcije pa lahko razstavite tako, da jih preprosto namočite v vodo. Ko se posušijo, lahko razstavljene elemente znova uporabite za nove stvaritve!

Vsaka škatla Brickadoo vsebuje vse, kar potrebujete za gradnjo celotnega dela mesta (skupaj z navodili), in sicer opeke, cement, lesena vrata in okna, posodo za mešanje in podlago (združljivo z drugimi konstrukcijami Brickadoo). Na voljo je tudi šablona za izdelavo figuric in predmetov iz pene za okrasitev stavbe.

Vsak gradbeni set vsebuje več vrečk s cementom, kar zadostuje za štiri- ali petkratno gradnjo. Bele opeke in v vodi topen cement so izdelani iz 100 % naravnih materialov (brez glutena).


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.