Star žoga Najboljši prijatelji 23cm eigrace

Star žoga Najboljši prijatelji 23cm

3,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5202522133197 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Star žoga Najboljši prijatelji 23cm

Star žoga Najboljši prijatelji 23cm – Prinesite čarobnost  sveta v igro svojega otroka z našo otroško žogo, okrašeno s prkupnimi medvedki! Ta žoga je idealna za najmlajše, saj združuje zabavo, varnost in kakovost v enem izdelku. Izdelana je iz trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne zunanje vplive.

Ključne lastnosti:

  • Velikost: S premerom 23 cm je žoga idealna za majhne roke. Njena velikost omogoča enostavno prijemanje, metanje in brcanje, kar spodbuja razvoj osnovnih motoričnih spretnosti pri otrocih.
  • Material: Žoga je izdelana iz visokokakovostnega PVC materiala, ki je trpežen in varen za otroke. Material je zasnovan tako, da prenese intenzivno igro, bodisi na travi, pesku ali v vodi.
  • Varna uporaba: Žoga ne vsebuje škodljivih kemikalij, kot so ftalati, in je brez ostrih robov. To zagotavlja popolno varnost pri igri, tudi za najmlajše otroke.
  • Lahka in prenosljiva: Zaradi svoje lahkosti je žoga enostavna za prenašanje, tako da jo lahko otroci vzamejo s seboj kamorkoli – na igrišče, v park, na plažo ali preprosto za igro doma.
  • Spodbuja aktivno igro: Igra z žogo ni le zabavna, ampak tudi spodbuja fizično aktivnost, koordinacijo in ravnotežje pri otrocih, kar je ključno za njihov zdrav razvoj.

Prednosti:

  • Privlačen dizajn: Barvite in živahne ilustracije naredijo žogo še posebej privlačno in zanimivo za otroke.
  • Vzdržljivost: Kakovosten material in trpežna izdelava zagotavljata dolgo življenjsko dobo, ne glede na intenzivnost uporabe.
  • Enostavno vzdrževanje: Žogo lahko enostavno očistite z vlažno krpo, kar poskrbi za njeno vedno svežo in čisto podobo.

Otroška žoga z motivom medvedkov je več kot le igrača – je spremljevalka vašega otroka pri vsakodnevnih dogodivščinah in igrah. Naj vaš mali zaklad uživa v igri z najljubšim medvedki, medtem ko razvija svoje motorične spretnosti in preživlja čas na svežem zraku.

Proizvajalec: STAR
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.