Svetleči laboratorij eigrace

Svetleči laboratorij

14,99  z vključenim DDV

4M logo – Thoughtfully selected toys for creative minds

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 4893156034694 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Svetleči laboratorij

Svetleči laboratorij – Pustite domišljiji prosto pot in opazujte, kako se grozljive plazeče žuželke oživijo v osvetljenih laboratorijskih epruvetah. Ta edinstven komplet ni le fascinanten dekor za otroško sobo, temveč tudi praktična nočna lučka, ki prinaša svetlobo in pustolovščino v vsakdanji prostor.

Glavne Značilnosti:

 1. Svetleče Epruvete: Komplet vključuje 3 epruvete s pokrovi, ki so zasnovane tako, da v njih lahko shranite in osvetlite plazeče žuželke. Epruvete so narejene iz prozornega materiala, ki omogoča popoln pogled na osvetljene žuželke v notranjosti.
 2. Osvetljena Osnova: Epruvete so nameščene na osvetljeni osnovi, ki zagotavlja, da žuželke v notranjosti žarijo v temi. Osvetljena osnova deluje kot nočna lučka, ki otrokom pomaga pri lažjem spanju, hkrati pa služi kot kul dekoracija.
 3. Barvni Papir: Komplet vključuje barvni papir, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje različnih barvnih učinkov znotraj epruvet. Dodajte papir v epruvete, napolnjene z vodo, in opazujte, kako se barve spreminjajo in dodajajo še večji vizualni učinek.
 4. Plazeče Žuželke: V vsaki epruveti boste našli realistično oblikovane plazeče žuželke, kot so pajek, škorpijon in stonoga. Te žuželke so zasnovane tako, da ustvarijo pravi strašljivi občutek, hkrati pa so popolnoma varne za igro.
 5. Podrobna Navodila: Komplet vključuje podrobna navodila, ki otrokom pomagajo pri sestavljanju in uporabi kompleta. Navodila so enostavna za sledenje in zagotavljajo, da bo izkušnja zabavna in poučna.

Izobraževalna Vrednost:

 • Kreativnost in Domišljija: Otroci lahko eksperimentirajo z različnimi barvnimi kombinacijami in postavitvami, kar spodbuja njihovo kreativnost in domišljijo.
 • Učenje skozi Igro: Ta komplet omogoča otrokom, da se učijo o znanstvenih konceptih, kot so svetloba, barve in prosojnost, na zabaven in interaktiven način.
 • Fascinantna Nočna Lučka: Osvetljena osnova deluje kot nočna lučka, ki otrokom pomaga premagati strah pred temo in zagotavlja pomirjujočo svetlobo med spanjem.

Splošne Informacije:

 • Vsebina kompleta:
  • Epruvete s pokrovi
  • Osvetljena osnova
  • Barvni papir
  • Plazeče žuželke (pajek, škorpijon, stonoga)
  • Podrobna navodila

Primerno za otroke stare 5 let in več
Za delovanje potrebujete 2 AA bateriji (nista vključeni)

Proizvajalec: 4M
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.