Svetleče okostje Tiranozaver eigrace

Svetleče okostje Tiranozaver

4,99  z vključenim DDV

4M logo – Thoughtfully selected toys for creative minds

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 4893156034670 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Svetleče okostje Tiranozaver

Svetleče okostje Tiranozaver je edinstvena in vznemirljiva igrača, ki združuje izobraževanje in zabavo na inovativen način. Primerna za otroke, starejše od 5 let, ta izdelek omogoča, da se mladi raziskovalci podajo na potovanje skozi čas in odkrivajo skrivnosti dinozavrov, ki so vladali Zemlji pred milijoni let.

Glavne Značilnosti:

  1. Realističen Fosil Dinozavra: Ta set vsebuje natančno izdelan fosil dinozavra. Fosil je dovolj velik in podroben, da pritegne pozornost otrok.
  2. Žareča DNK: Fosil vključuje posebne dele, ki žarijo v temi, kar dodaja igri dodatno dimenzijo skrivnostnosti in vznemirjenja. Otroci bodo navdušeni nad svetlečimi učinki, ki naredijo raziskovanje fosila še bolj zanimivo.
  3. Izobraževalna Vrednost: Igrača ni samo zabavna, ampak tudi poučna. Otroci se bodo skozi igro naučili več o dinozavrih, fosilih in znanstvenih procesih, ki so povezani z odkrivanjem in preučevanjem teh starodavnih bitij.
  4. Popolno za Prikaz: Ko je fosil popolnoma sestavljen, ga lahko otroci ponosno razstavijo v svoji sobi ali na posebnem mestu. Fosil služi kot izjemen dekorativni kos, ki spodbuja nadaljnje zanimanje za zgodovino in znanost.
  5. Varno in Trajno: Vsi materiali, uporabljeni v setu, so varni za otroke in zasnovani tako, da prenesejo dolgotrajno uporabo. Fosil je izdelan iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in varnost med igro.

Laboratorijsko ustvarjen fosil dinozavra z žarečo DNK je odlična izbira za starše, ki želijo svojim otrokom ponuditi izobraževalno in zabavno izkušnjo. Ta set ne le spodbuja radovednost in ljubezen do znanosti, ampak tudi omogoča kreativno in interaktivno igro. Otroci bodo navdušeni nad priložnostjo, da odkrijejo in raziskujejo svet dinozavrov na povsem nov način.

Primerno za starost 5+.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.