Yu-Gi-Oh Dark Magician Girl Deck Box

Yu-Gi-Oh Dark Magician Girl Deck Box

6,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4012927160190 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Yu-Gi-Oh Dark Magician Girl Deck Box

Yu-Gi-Oh Dark Magician Girl Deck Box je popolna rešitev za shranjevanje vašega dragocenega zbiranja kart Yu-Gi-Oh!

Ta izjemno oblikovana škatlica je zasnovana tako, da zagotavlja varno in organizirano shranjevanje več kot 70 kart, skupaj s priloženim razdelilnikom za karte. Notranjost škatle je prilagojena tako, da omogoča enostaven dostop do kart, hkrati pa jih varno drži na mestu, ne da bi se premikale ali mešale med seboj.

Poleg tega je škatla izdelana iz trpežnega materiala, ki ščiti vaše karte pred zunanjimi vplivi, kot so praske, zvijanje ali voda.

Deck Box ni le funkcionalen, ampak tudi estetsko privlačen dodatek za vsakega ljubitelja Yu-Gi-Oh! igre. S svojo edinstveno obliko in praktičnostjo bo ta škatlica postala nepogrešljiv del vaše zbirke kart in zagotovila, da boste vedno pripravljeni na naslednji dvoboj.


Yu-Gi-Oh! je priljubljena japonska igra s kartami, ki združuje strategijo, domišljijo in tekmovalni duh. Igra temelji na istoimenski japonski mange in animirani seriji ter je bila ustvarjena s strani Kazuki Takahashi. Prvič je bila predstavljena leta 1999 in od takrat postala globalni fenomen, s turnirji, animirano serijo, filmi in številnimi izdajami kart.

Igra se osredotoča na dvoboje med igralci, ki upravljajo svoje “Decke” s kartami. Vsak igralec prevzame vlogo “Duellanta” in ima svoj unikaten komplet kart, ki predstavljajo različne pošasti, čarodejstva, pasti in čudeže. Glavni cilj igre je zmanjšati življenjske točke nasprotnika na nič.

Proizvajalec: KONAMI, proizvedeno v Belgiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno v Belgiji.