Yu-Gi-Oh Fire Kings Structure Deck

Yu-Gi-Oh Fire Kings Structure Deck

14,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4012927163771 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Yu-Gi-Oh Fire Kings Structure Deck

Yu-Gi-Oh Fire Kings Structure Deck – Povečajte ognjeno moč svojega kompleta s povsem novimi Monster, Spell in Trap kartami.

Vsakič, ko je uničena ena od vaših ognjenih pošasti, lahko vstane iz pepela (ali prileti iz vaše roke), nato pa poveča svoj ATK tako, da pogoltne drugo pošast iz vaše roke, kupa ali polja.Uporabite jo za aktiviranje drugih učinkov „Fire King“ pošasti ali pa si izmislite lastne strategije kombinacij z drugimi pošastmi OGNJA!

Predpripravljen kupček z 48 kartami (od tega 3 Super Rare in 5 Ultra Rare) za igro Yu-Gi-Oh!.

Set vsebuje:

– 40x Common kart
– 3x Super Rare karte
– 5x Ultra Rare karte
– 1x Dueling Guide
– 1x Deluxe igralna podloga

Karte so v angleškem jeziku in so primerne za otroke starejše od šestih let.


Yu-Gi-Oh! je priljubljena japonska igra s kartami, ki združuje strategijo, domišljijo in tekmovalni duh. Igra temelji na istoimenski japonski mange in animirani seriji ter je bila ustvarjena s strani Kazuki Takahashi. Prvič je bila predstavljena leta 1999 in od takrat postala globalni fenomen, s turnirji, animirano serijo, filmi in številnimi izdajami kart.

Igra se osredotoča na dvoboje med igralci, ki upravljajo svoje “Decke” s kartami. Vsak igralec prevzame vlogo “Duellanta” in ima svoj unikaten komplet kart, ki predstavljajo različne pošasti, čarodejstva, pasti in čudeže. Glavni cilj igre je zmanjšati življenjske točke nasprotnika na nič.

Proizvajalec: KONAMI, proizvedeno v Belgiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno v Belgiji.