Yu-Gi-Oh The Crimson King Structure Deck

Yu-Gi-Oh The Crimson King Structure Deck

13,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4012927161708 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Yu-Gi-Oh The Crimson King Structure Deck

Yu-Gi-Oh The Crimson King Structure Deck – Ta Structure Deck vključuje obsežen dodatni komplet, ki vam omogoča čim večjo strateško prilagodljivost.

Vključuje tudi povsem novo Synshro pošast 8. stopnje, ki na polju ali na Graveyardu velja za Red Dragon Archfiend in lahko pospeši vašo strategijo, nasprotnika pa pošlje nazaj v kameno dobo dvobojev! Uporabite to novo pošast za priklic ene od sinhro pošasti višje stopnje Red Dragon Archfiend in lahko iz svojega dodatnega kompleta posebej prikličete originalno pošast Red Dragon Archfiend IN izločite vse nasprotnikove pošasti v položaju napada, ne da bi se morali boriti!

Predpripravljen kupček z 49 kartami (od tega 3 Super Rare in 5 Ultra Rare) za igro Yu-Gi-Oh!.

Set vsebuje:

– 42x Common kart
– 3x Super Rare karte
– 5x Ultra Rare karte
– 1x Dueling Guide
– 1x Deluxe igralna podloga

Karte so v angleškem jeziku in so primerne za otroke starejše od šestih let.


Yu-Gi-Oh! je priljubljena japonska igra s kartami, ki združuje strategijo, domišljijo in tekmovalni duh. Igra temelji na istoimenski japonski mange in animirani seriji ter je bila ustvarjena s strani Kazuki Takahashi. Prvič je bila predstavljena leta 1999 in od takrat postala globalni fenomen, s turnirji, animirano serijo, filmi in številnimi izdajami kart.

Igra se osredotoča na dvoboje med igralci, ki upravljajo svoje “Decke” s kartami. Vsak igralec prevzame vlogo “Duellanta” in ima svoj unikaten komplet kart, ki predstavljajo različne pošasti, čarodejstva, pasti in čudeže. Glavni cilj igre je zmanjšati življenjske točke nasprotnika na nič.

Proizvajalec: KONAMI, proizvedeno v Belgiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno v Belgiji.