Yu-Gi-Oh Dark Magician podloga za igranje

Yu-Gi-Oh Dark Magician podloga za igranje

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4012927160251 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Yu-Gi-Oh Dark Magician podloga za igranje

Yu-Gi-Oh Dark Magician podloga za igranje je nepogrešljiv dodatek za vsakega ljubitelja tega priljubljenega igralnega sveta. Izdelana je iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja gladko in trpežno površino za igranje.

Podloga je zasnovana tako, da igralcem omogoča udobno in enostavno igranje ter hkrati ščiti njihove karte pred obrabo in poškodbami. Velikost podloge je optimalna, saj omogoča dovolj prostora za postavitev kart in izvajanje potez, obenem pa ni prevelika, da bi zavzemala preveč prostora na mizi.

Dark Magician podloga za igranje je odličen način, kako izraziti svojo ljubezen do Yu-Gi-Oh! franšize in hkrati izboljšati svoje igralne izkušnje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, bo ta podloga zagotovo popestrila vaše igralne seje in vam prinesla veliko užitka.

Velikost podloge: 61 x 35,5 cm


Yu-Gi-Oh! je priljubljena japonska igra s kartami, ki združuje strategijo, domišljijo in tekmovalni duh. Igra temelji na istoimenski japonski mange in animirani seriji ter je bila ustvarjena s strani Kazuki Takahashi. Prvič je bila predstavljena leta 1999 in od takrat postala globalni fenomen, s turnirji, animirano serijo, filmi in številnimi izdajami kart.

Igra se osredotoča na dvoboje med igralci, ki upravljajo svoje “Decke” s kartami. Vsak igralec prevzame vlogo “Duellanta” in ima svoj unikaten komplet kart, ki predstavljajo različne pošasti, čarodejstva, pasti in čudeže. Glavni cilj igre je zmanjšati življenjske točke nasprotnika na nič.

Proizvajalec: KONAMI, proizvedeno v Belgiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno v Belgiji.