BigJigs Lesena tehtnica

BigJigs Lesena tehtnica

29,95  z vključenim DDV

igrace_Bigjigs

 

 

 

 

Primerno za starost: 1+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 691621840337 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

BigJigs Lesena tehtnica

BigJigs Lesena tehtnica – Otroci lahko s to pisano leseno tehtnico spoznajo delovanje gravitacije. Tehtnici je priloženih sedem oštevilčenih diskov različnih tež, ki jih lahko položite na dve kovinski plošči na obeh straneh nosilca.

Opazovanje nagibanja tehtnice na eno stran in raziskovanje, kako jo uravnotežiti na sredini s pomočjo obteženih diskov, je odlična dejavnost STEM. Poleg učenja znanstvenih konceptov, kot sta ravnotežje in gravitacija, tehtnica podpira tudi razvoj otrokove koordinacije rok in oči ter spretnosti.

Izdelana je iz visokokakovostnega in trajnostno pridobljenega lesa s certifikatom FSC® ter pobarvana z nestrupenimi barvami in laki. Ustreza veljavnim evropskim varnostnim standardom. Višina 22 cm x širina 28 cm x globina 10 cm. Primerno za otroke, starejše od 12 mesecev.

Tehtnica – značilnosti izdelka:

  • lesena tehtnica – izobraževalna igrača
  • 7 obteženih diskov
  • Izdelano iz lesa s certifikatom FSC®
  • Velikost: 22 cm višine x 28 cm širine x 10 cm globine
  • Primerno za otroke starejše od 12 mesecev

Glavna filozofija podjetja je ustvarjanje izobraževalnih, trajnostnih in zabavnih igrač, ki spodbujajo domišljijo, razvoj motoričnih sposobnosti ter učenje skozi igro. BigJigs Toys ponuja raznoliko izbiro izdelkov, vključno z vlaki, železniškimi kompleti, sestavljankami, leseno kuhinjo, igralnimi kompleti za vrt in še veliko več.

Proizvajalec: Bigjigs Toys Ltd


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.