BigJigs poišči barvne trojčke

BigJigs poišči barvne trojčke

13,95  z vključenim DDV

igrace_Bigjigs

 

 

 

 

Primerno za starost: 18+ mesecev

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 691621830123 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

BigJigs poišči barvne trojčke

BigJigs poišči barvne trojčke – Z našo sestavljanko naučite najmlajše vse o barvah. Ta izobraževalna igra ujemanja barv vsebuje 30 lesenih ploščic v 10 barvah, ki jih je treba povezati v trojice.

Naša edinstvena sestavljanka za malčke spodbuja otroke, da prepoznavajo barve tako, da jih povezujejo z znanimi stvarmi, npr. rjavega medveda lahko povežete s čokoladno ploščico in blatno lužo. Razvija otrokovo znanje in besedišče ter spretnosti prepoznavanja barv.

Mladi bodo uživali ob pogledu na pisane like in predmete, ko bodo zlagali posamezne koščke sestavljanke. Izdelano iz visokokakovostnih in odgovorno pridobljenih materialov. Ustreza veljavnim evropskim varnostnim standardom. Sestavljen je iz 30 igralnih elementov. Primerno za starost od 18 mesecev.

Značilnosti izdelka Poišči barvne trojčke:

  • barvne ploščice, ki se ujemajo z barvami.
  • 30 delov
  • 10 barv za ujemanje
  • Razvija prepoznavanje barv
  • Čvrsti koščki sestavljanke
  • Primerno za starost: 18+ mesecev

Glavna filozofija podjetja je ustvarjanje izobraževalnih, trajnostnih in zabavnih igrač, ki spodbujajo domišljijo, razvoj motoričnih sposobnosti ter učenje skozi igro. BigJigs Toys ponuja raznoliko izbiro izdelkov, vključno z vlaki, železniškimi kompleti, sestavljankami, leseno kuhinjo, igralnimi kompleti za vrt in še veliko več.

Proizvajalec: Bigjigs Toys Ltd


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.