Magnetni gradniki 59-delni set eigrace

Magnetni gradniki 59-delni set

32,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5905991015802 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Magnetni gradniki 59-delni set

Magnetni gradniki 59-delni set – Komplet magnetnih gradnikov je izjemno vsestransko orodje za spodbujanje ustvarjalnosti in učenja pri otrocih vseh starosti. Ta premišljeno zasnovan set vsebuje 59 elementov, ki so natančno izdelani z veliko pozornostjo do podrobnosti, da bi zagotovili najboljšo možno izkušnjo igre in učenja.

Lastnosti izdelka:

  • Magnetna povezljivost: Vsak gradnik je opremljen z varnimi magneti, ki omogočajo enostavno in stabilno povezovanje elementov. Otroci lahko ustvarjajo različne strukture in vzorce, eksperimentirajo z oblikami ter razvijajo prostorsko predstavo.
  • Kakovosten material: gradniki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za otroke in prijetni na dotik. Steklu podobna struktura kock daje setu eleganten videz, ki otroke spodbuja k ustvarjanju edinstvenih struktur.
  • Enostavno shranjevanje in prenašanje: Komplet je na voljo v praktični škatli s tkanimi ročaji, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje. To je idealno za družine, ki želijo imeti priljubljene igrače vedno pri roki, bodisi doma bodisi na potovanjih.

Izobraževalne koristi:

  • Razvoj ročnih spretnosti: Igranje z magnetnimi kockami spodbuja fine motorične spretnosti, saj otroci ročno manipulirajo z gradniki in jih povezujejo v različne strukture.
  • Spodbujanje ustvarjalnosti: Set omogoča otrokom, da izrazijo svojo ustvarjalnost skozi oblikovanje in gradnjo različnih konstrukcij, kar prispeva k njihovemu celostnemu razvoju.
  • Logično razmišljanje: Otroci se skozi igro naučijo logičnega razmišljanja, saj preizkušajo različne načine povezovanja in gradnje, s čimer razvijajo sposobnost reševanja problemov.
  • Učenje skozi igro: Magnetne kocke omogočajo otrokom, da se učijo skozi igro, kar je eden najbolj učinkovitih načinov učenja. Otroci lahko eksperimentirajo, raziskujejo in odkrivajo nove možnosti ter s tem pridobivajo dragocena znanja in izkušnje.

Komplet magnetnih kock je več kot le igrača – je izjemno izobraževalno orodje, ki otrokom omogoča razvijanje različnih spretnosti in sposobnosti. Zaradi kakovostne izdelave, enostavne uporabe in prenašanja ter številnih izobraževalnih koristi je ta komplet popolna izbira za vsako družino, ki želi spodbujati kreativno in učno igro pri svojih otrocih. Prepustite se domišljiji in odkrijte nešteto možnosti z magnetnimi kockami!

Dimenzije škatle: 23 cm x 19 cm x 16,5 cm

Ima certifikat CE in je v skladu s standardom EN71. Namenjen je otrokom, starejšim od 3 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.