Daljinsko vodeni Velicoraptor eigrace

Daljinsko vodeni Velicoraptor

0 od 5

45,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5905214970277 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Daljinsko vodeni Velicoraptor

Daljinsko vodeni Velicoraptor

Film Jurski park in prazgodovinske živali zanimajo vašega otroka? Danes lahko ustvari svoj svet prazgodovinskih živali. Luskasta koža, široka glava in gibljiva usta dinozavra bodo zanimivi za vsakega najmlajšega raziskovalca, pri katerem se lahko s tem začne prava strast ali vsaj zanimiv hobi.

Dinozaver v modrih odtenkih se premika naprej, ko upravljate daljinski upravljalnik. Poleg tega ima zvočne in svetlobne učinke. Na strani raptorja je gumb, ki aktivira 6 različnih zvokov rjovenja. Daljinski upravljalnik z okostjem dinozavra je dodatna zanimivost in je videti zanimivo na polici mladega raziskovalca skrivnosti starodavnih bitij. Infrardeče upravljanje. Z levim gumbom upravljate vožnjo naprej in nazaj, z desnim gumbom pa desno in levo. Z gumbom z dinozavrom se sproži samodejna predstava. Giblje se kot pravi!

Zaradi preprostega upravljanja se malček ne bo le zabaval, temveč bo med krmiljenjem razvijal natančnost in ročne spretnosti.

Elementi kompleta:

– dinozaver
– daljinski upravljalnik

Dimenzije elementov kompleta:

dinozaver 46 cm x 22 cm x 19 cm
daljinski upravljalnik: 11 cm x 7 cm x 4 cm
Dimenzije škatle: 32 cm x 23 cm x 25 cm

Dinozavra napaja 3,7 V 300 mAh baterija, daljinski upravljalnik pa tri 1,5 V baterije AA (niso priložene). Igrača je primerna za otroke, starejše od 8 let. Dinozaver ima certifikat CE in je skladen z EN 71. Pakiran je v kartonski škatli s prozornim okencem, zato je idealen za obdarovanje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Obstaja nevarnost zadušitve z dolgim kablom.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.