LEGO City Modri pošastni tovornjak eigrace

LEGO City Modri pošastni tovornjak

14,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 5+ let

Število kock: 148

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5702017566757 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

LEGO City Modri pošastni tovornjak

LEGO City Modri pošastni tovornjak – vstopite v svet vznemirljive akcije z LEGO® City Modrim pošastnim tovornjakom (60402), idealnim igralnim kompletom za otroke, stare 5 let ali več, ki iščejo nekaj posebnega. Ta trpežna terenska igrača je opremljena z velikimi gumijastimi pnevmatikami, ki omogočajo neomejeno akcijo in zabavo.

Otroci se bodo navduševali nad divjim šviganjem po okolici ter izvajali drzne skoke s to osupljivo igračo, ki jo krasi tudi minifigura voznika, ki spodbuja domišljijsko igro vlog. Modri pošastni tovornjak ni le odlična izbira za igro, ampak prinaša tudi zabavno sestavljalsko izkušnjo. Slikovna navodila za sestavljanje in digitalna navodila v aplikaciji LEGO Builder omogočajo otrokom korak za korakom ustvarjanje svojega pošastnega tovornjaka.

Intuitivno vodilo v aplikaciji jim omogoča, da povečajo modele v 3D-pogledu že med sestavljanjem, sledijo sestavljalskemu napredku, raziskujejo in shranjujejo svoje virtualne komplete. LEGO City Modri pošastni tovornjak odpira vrata v mestno dogajanje brez meja, kjer otroci ustvarjajo svoje domišljijske dogodivščine, letijo po nebu, dirjajo po progah, lovijo zločince ali gasijo požare. Kombinirajte ta komplet z drugimi kompleti LEGO City (ki so na voljo ločeno) za še več zabave in raznolikosti v mestnem svetu.

Število kock: 148

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.