LEGO City Rešilni avto in bordar eigrace

LEGO City Rešilni avto in bordar

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 4+ let

Število kock: 79

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5702017566764 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

LEGO City Rešilni avto in bordar

LEGO City Rešilni avto in bordar – vstopite v svet kakovostne igre z LEGO® City Rešilnim avtom in bordarjem (60403) ter se pridružite malemu sestavljalcu pri ustvarjanju vznemirljivih dogodivščin. Ta igralni komplet prinaša realističen rešilec s pnevmatikami za terensko reševanje, ki je pripravljen na vsako avanturo. Na mini prizorišču z zasneženim rolkarskim parkom se odvijajo zanimive situacije, in ob tem se pojavita še minifiguri bordarja in reševalca, ki bosta popestrila domišljijsko pripovedovanje zgodb.

Začetno kocko LEGO, slikovna navodila in 3D navodila v aplikaciji LEGO Builder omogočajo preprosto sestavljanje reševalnega vozila. Digitalno orodje v aplikaciji pa ponuja še več zabave, saj otrokom omogoča povečevanje prikaza, vrtenje in ogled modelov z vseh strani že med sestavljanjem.

Mesto je vaše, brez meja! Kompleti LEGO City prinašajo kulska vozila, realistične zgradbe in zabavne like, ki spodbujajo odprto domišljijsko igro, temelječo na vsakdanjih dogodkih. Ta igralni komplet se odlično kombinira z drugimi kompleti iz palete LEGO City (ki so na voljo ločeno), kar ustvarja cel svet igralnih možnosti za male ustvarjalce. Z Rešilnim avtom in bordarjem bodo otroci doživeli nepozabne trenutke reševanja in domišljijskega raziskovanja v LEGO Cityju.

Število kock: 79

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.