LEGO City Raziskovalni rover in vesoljsko življenje 60431

LEGO City Raziskovalni rover in vesoljsko življenje 60431

29,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Število kock: 311

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5702017588216 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

LEGO City Raziskovalni rover in vesoljsko življenje 60431

LEGO City Raziskovalni rover in vesoljsko življenje 60431 – S tem igralnim kompletom LEGO 60431 za starejše od 6 let je krmarjenje po novih svetovih zabavno. Vzdržljivo vozilo za raziskovanje vesolja je opremljeno s 6 velikimi pnevmatikami in naprednim vzmetenjem za križarjenje po skalnatem planetarnem terenu. Otroci se lahko pridružijo posadki, ki mapira površino planeta in odkriva nenavadne gejzirje, iz katerih curlja para, ter življenje nezemljanov. Ta zabavni komplet vključuje 2 minifigurici vesoljske posadke ter figurice robotov in nezemljanov.

Odpravite se s svojim raziskovalcem vesolja na razburljivo pustolovščino! Naložite aplikacijo LEGO Builder in vstopite v nov svet zabave pri gradnji, kjer lahko otroci povečujejo in obračajo modele v 3D, spremljajo svoj napredek in raziskujejo nove komplete za gradnjo LEGO.

Vesoljske igrače LEGO City so odlično darilo za vsako priložnost, saj z realističnimi vozili, podrobnimi strukturami in navdihujočimi liki združujejo domišljijo in resničnost za domišljijsko igro brez meja. Otroci lahko ta igralni set za raziskovanje vesolja dodajo drugim (naprodaj ločeno) iz serije LEGO City vesolje za še več epskih pustolovščin.

Število kock: 311

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.