LEGO City Pingvinski kombi s sadnim ledom 60384

LEGO City Pingvinski kombi s sadnim ledom 60384

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 5+ let

Število kock: 194

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5702017398860 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

LEGO City Pingvinski kombi s sadnim ledom 60384

LEGO City Pingvinski kombi s sadnim ledom 60384 – Vnesite zabaven poletni utrip v otroško igro z LEGO kompletom 60384. To vozilo z motivom pingvina ponuja veliko zanimivih lastnosti in funkcij za domišljijsko igro za otroke od 5 let naprej, vključno s pripravljalnim prostorom s 4 igračami za pripravo smutijev in drsno loputo za serviranje. Dodajte minifigurico stranke in prodajalca s pingvinom in zabava se lahko začne!

Vključuje digitalna navodila za sestavljanje – Ta igralni komplet Penguin Slushy Van je opremljen z enostavnim slikovnim vodnikom za sestavljanje in aplikacijo LEGO Builder – digitalnim spremljevalcem za sestavljanje z intuitivnimi orodji za povečavo in obračanje, ki otrokom omogočajo, da si med sestavljanjem končni model predstavijo z vseh zornih kotov.

Raziskovanje sveta skozi igro – Otroci odraščajo obkroženi z neverjetnimi vozili in stroji, z gradbenimi kompleti LEGO City Great Vehicles pa jih lahko raziskujejo od blizu, z realističnimi modeli in zabavnimi liki, ki navdihujejo igro brez meja.

Število kock: 194

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.